Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Φόλα στα πιάτα σας...ΜΑΛΑΚΕΣ

Κάποιος γελοίος που τον ενοχλούσαν τα σκυλιά στα κτήρια της κνωσσού θεώρησε ότι είναι πολύ πολιτισμένο να ρίξει φόλες . Δεν είναι η πρώτη φορά , κατά καιρούς εξαφανίζονται σκυλιά που συχνάζουν στο πανεπιστήμιο . Παλιότερα τη Λίντα τη πρόλαβαν στο παρά πέντε να μην ψοφήσει αφού φίλοι την πήγαν σε κτηνίατρο . Πριν μερικές μέρες ο Αλέκος , ο κέρβερος του στεκιού , έφαγε φόλα και απλά τον βρήκαν νεκρό .

Εσείς είστε χίλιες φορές περισσότερο "ζώα" από ένα σκυλί . Μάλλον με το να σας συγκρίνει κάποιος με τα σκυλιά , "ρίχνει" τα σκυλιά .

Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν τον χώρο του πανεπιστημίου αποστειρωμένο . Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο , είναι γνωστή η μανία όσων διοικούν το πανεπιστήμιο να βάφουν τους τοίχους άσπρους και ...γκρι , πατώντας συνθήματα και graffiti που πολλές φορές είναι πραγματικά έργα τέχνης . Είναι γνωστές οι απειλές σε όσους αγωνίζονται καταλαμβάνοντας τις σχολές τους . Είναι γνωστές οι χωρίς πολλές σκέψεις άρσεις του ασύλου δήθεν για να λυθεί το πρόβλημα των ναρκωτικών .


Δολοφόνοι του Αλέκου θα πληρώσετε
.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ



πρωτοβουλία από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι κνωσσού "πίσω από τη λέσχη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου